B&B 'De waterjuffer'

Privacyverklaring

Dag! 
Deze privacyverklaring is van toepassing op B&B 'DE WATERJUFFER'
Deze privacyverklaring beschrijft hoe wij gegevens die u op onze website verstrekt, verzamelen en gebruiken. Het beschrijft ook welke keuzes u heeft met betrekking tot ons gebruik van uw persoonsgegevens en hoe u deze informatie kunt raadplegen en bijwerken. 

Gegevensverzameling en verwerkingsdoeleinden 

Op de website van Bij B&B 'DE WATERJUFFER' wordt gebruik gemaakt van een contact- en boekingsformulier. Met behulp van deze formulieren kan een gast een aanvraag plaatsen of een kamer reserveren bij   B&B 'DE WATERJUFFER'
De persoonsgegevens die via deze formulieren worden gevraagd zijn: voornaam en achternaam, adresgegevens, e-mail adres en telefoonnummer. De persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:het afhandelen van reserveringsaanvragen;het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website; Deze persoonsgegevens worden door ons opgeslagen, zodat wij uw reserveringsaanvraag zo goed mogelijk kunnen afhandelen, weten wie er bij ons verblijft en wanneer u vaker een kamer bij ons reserveert de aanvraag makkelijker gaat, omdat de gegevens al bekend zijn. Mocht je het fijn vinden dat wij deze gegevens na uw verblijf verwijderen dan horen we dit graag. U kunt ons een email sturen op: info@bbdewaterjuffer.nl of wij zijn te bereiken op 06-82070668 of 06-43363194 

Delen van data 
B&B 'DE WATERJUFFER'  kan ook via andere sites geboekt worden, zoals bijvoorbeeld Booking.com, Expedia, Bed en Breakfast Nederland, Air B&B, . Wij maken u er graag op attent dat wanneer u deze websites bezoekt, de voorwaarden uit de privacy verklaringen van deze derden van toepassing zijn. Wij raden u aan om de privacy- en cookieverklaringen van deze websites te lezen voordat u daar verder gebruik van maakt.  

Veiligheid 
Om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen hebben wij passende beveiligingsmaatregelen getroffen. 

Bewaren van gegevens 
Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de in deze privacy- en cookieverklaring beschreven doeleinden, tenzij dat nodig is op grond van een wettelijke verplichting. 

Cookies 
Wij maken geen gebruik van  cookies.

Uw rechten 
Wanneer uw persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt, hebt u verschillende rechten. Zo hebt u recht op inzage, rectificatie en het wissen van uw gegevens. Ook kunt u ons verzoeken om uw gegevens over te dragen of om de gegevensverwerking te beperken. Het staat u daarnaast vrij om bezwaar te maken tegen een verwerking van uw gegevens. U kunt bovendien uw toestemming voor de gegevensverwerking altijd intrekken. U kunt uw verzoek bij ons kenbaar maken door ons een e-mail te sturen aan info@bbdewaterjuffer.nl

Vragen of klachten 
Als u vragen of opmerkingen heeft over onze verwerking van uw persoonsgegevens of als u de rechten wilt uitoefenen die u onder deze kennisgeving heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@bbdewaterjuffer.nl U kunt ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens of Gegevensbeschermingsautoriteit met vragen en klachten. Wijzigingen in de kennisgeving, zal deze Privacyverklaring ook van tijd tot tijd wijzigen. Als u op de hoogte wilt blijven van wijzigingen in deze Privacyverklaring, dan raden wij u aan om deze pagina regelmatig te bezoeken.